bodo 3 oranje

Meer weten?

Interesse in een Incompany training Blik op de Organisatie bij jouw organisatie? Of past een maatwerktraining beter bij jullie wensen?

Neem via onderstaande button contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

 

Contact

TRAINING BLIK OP DE ORGANISATIE

Tijdens deze training draait het om het leren kijken naar je organisatie als naar een huis. Gezamenlijk kijken we naar de bouwstenen in de verschillende lagen van het huis. We kijken waar deze bouwstenen uit bestaan en hoe informatie daar doorheen stroomt. We leggen een directe relatie met de praktijk door de theorie af te wisselen met praktische opdrachten.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die een bijdrage levert en gezamenlijk binnen de organisatie werkt aan business transformatie.

Het beste resultaat wordt bereikt door een groepssamenstelling bestaande uit verschillende functionarissen van dezelfde organisatie.

Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 12.

Na deze training

  • ken je de toegevoegde waarde van een eenduidige blik op de organisatie;
  • heb je kennisgemaakt met de uitgangspunten van Enterprise Architectuur en kun je de lagen en bouwstenen van een organisatie benoemen;
  • heb je zicht op de invloed van verandering en weet je dit te verwoorden in relatie tot de totale organisatie;
  • ken je de invloed van externe omgevingsfactoren op de organisatie;
  • kun je informatie beoordelen en plaatsen in de juiste context; kun je informatie verbinden en informatiestromen uitwerken;
  • weet je hoe je een vertaling naar een organisatieblauwdruk kunt maken