Wanneer

    
12:00 am

Evenement type

HOE KUN JE BREDER LEREN KIJKEN NAAR PROCESGERICHT WERKEN IN JE EIGEN ORGANISATIE? EN HOE GEBRUIK JE DE CORA HIERBIJ?

Wil jij als professional in de woningcorporatiesector de sleutel vinden om procesgericht werken naar een hoger niveau te tillen? Ben je geïnteresseerd in het effectief gebruik van de CORA als referentie binnen jouw organisatie? En wil je ontdekken hoe je dit alles kunt vertalen naar een heldere inrichting in Mavim? Dan hebben wij de perfecte workshop voor jou!

Op donderdag 28 september nodigen wij je uit voor een inspirerende en informatieve ochtend tijdens de gratis Workshop Blik op jouw woningcorporatie. Deze exclusieve workshop vindt plaats in het splinternieuwe Mavim kantoor, gevestigd in Hoofddorp. Deelname is geheel kosteloos, inclusief een smakelijke lunch! Maar wees er snel bij, want er is slechts plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Procesgericht werken en de CORA referentiearchitectuur hebben als gemeenschappelijk doel om draagvlak te creëren voor een heldere samenwerking tussen alle betrokken medewerkers bij de dienstverlening van woningcorporaties. Door de processen inzichtelijk, transparant en uniform te maken, wordt het makkelijker om verwachtingen te managen, verantwoordelijkheden te verdelen, kwaliteit te leveren en klanttevredenheid te verhogen.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

  1. De meerwaarde van kijken naar je totale organisatie: We laten je zien hoe het perspectief op jouw woningcorporatie als geheel, in plaats van alleen te focussen op processen, enorme voordelen kan opleveren.
  2. De waarde van procesgericht werken: Leer welke voordelen procesgericht werken met zich meebrengt voor jouw organisatie. Ontdek de samenhang tussen jouw producten/diensten, klanten en de processen.
  3. Actief aan de slag met het oefenen hoe je de CORA praktisch kunt vertalen naar de eigen organisatie
  4. Inspirerende Mavim (Portal) inrichting: Laat je inspireren door een voorbeeld van de Mavim (Portal) inrichting speciaal ontworpen voor woningcorporaties. Ontdek hoe je jouw processen visueel kunt weergeven voor alle medewerkers in de organisatie.

Wil je ook meedoen met deze workshop? Meld je dan snel aan voor deze Workshop Blik op jouw woningcorporatie. Vul in onderstaand formulier je gegevens in;